نوبت دهی اینترنتی درمانگاه
  • 1401/06/01 - 14:17

مراسم بزرگداشت روز پزشک با حضور دکتر قاسمی معاون آموزشی دانشگاه

نشست صمیمی به مناسبت روز پزشک با حضور دکتر قاسمی فلاورجانی معاون آموزشی دانشگاه و ریاست مرکز

4441.mp3 مراسم بزرگداشت روز پزشک با حضور دکتر قاسمی معاون آموزشی دانشگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی و درمانی فیروزآبادی همزمان با فرا رسیدن یکم شهریور ماه، زاد روز دانشمند بزرگ، طبیب برجسته ونامدار ایرانی؛ شیخ‌الرئیس ابوعلی سینا و روز پزشک، نشستی با حضور دکتر قاسمی فلاورجانی معاون آموزشی دانشگاه، دکتر طیبی مدیرعامل مجموعه و جمعی از پزشکان مرکز برگزار گردید. در این نشست دکتر قاسمی ضمن تبریک به پزشکان، از تلاش ها و خدمات ارزنده، متعهدانه و صادقانه ایشان که این روزها در خط مقدم مبارزه با ویروس کرونا، رسالت و تعهد سنگینی در قبال سلامت جامعه بر عهده دارند، قدردانی نمود. در ادامه ایشان از ساختمان واحد آموزش و ساختمان 320 تختخوابه بازدید کردند.

همچنین دکتر طیبی و مدیریت مرکز از پاویون پزشکان دیدن نمودند و با اهدای لوح تقدیر و شاخه های گل از ایشان تقدیر و تشکر کردند.

• گروه اخبار : گروه های محتوا
: