• اعضاء هیات علمی

• سیزدهمین نشست علمی راهبردی دانشگاه ایران در مرکز

برگزاری کارگاه آموزشی ترک سیگار در مرکزآموزشی درمانی فیروزآبادی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۸/۹ |
برگزاری کارگاه آموزشی ترک سیگار توسط دکتر فرحناز بیرانوند " مدیر امور اداری" در مرکز

به گزارش روابط عمومی مرکز: کارگاه آموزشی ترک سیگار در مورخ نهم آبان ماه 1398 روز پنج شنبه در سالن اجتماعات شهدای گمنام توسط دکتر بیرانوند برگزار گردید.
ابتدا دراین کارگاه دکتر بیرانوند توضیحاتی در رابطه با، سیگار کشیدن سلامت افراد و اطرافیان را در خطر جدی قرارمی دهد، وقتی افراد به یک چیز و یا رفتار خاص عادت می کنند ترک آن بسیار دشوار است.اما سیگار یا به عبارتی تخصصی تر نیکوتین یک ماده اعتیادآور عصبی است و در عملکرد بدن اعتیاد ایجاد می کند بیان کردند.
وی دلایلی برای ترک سیگار ازجمله :پیری زود رس،بینایی،اجتماعی شدن افراد،خطرات باروری و حاملگی و...اشاره نمودند.در پایان این کارگاه ایشان چند نمونه از بهترین روش ترک سیگاررا توصیه نمودند. از جمله :مراجعه کردن به یک متخصص یا مشاور،استفاده از جایگزین های نیکوتین،کاهش وزن ، ورزش و...
خبر وعکس: فرزانه سیه پوش

جهت دریافت فایل اینجا را کلیک نمائید.

CAPTCHA

دفعات مشاهده: 104 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر