• اعضاء هیات علمی

• سیزدهمین نشست علمی راهبردی دانشگاه ایران در مرکز

کارگاه آموزشی مدیریت بحران در مرکزآموزشی درمانی فیروزآبادی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۸/۶ |
برگزاری کارگاه آموزشی بحران با توجه به بارندگی های اخیر توسط آقای رامیانپور"مسوول بحران"در مرکزفیروزآبادی
به گزارش روابط عمومی مرکز: به منظور آشنایی بیشتر کارشناسان و پرسنل مرکز،آموزش های پیشرفته کارگاه آموزشی مدیریت بحران جامع سوانح و بلایای طبیعی با محوریت سیل در مورخ ششم آبان ماه 1398 در مرکزبرگزارگردید.
در این کارگاه نکات کلیدی در رابطه با "بحران حادثه ای که به طور طبیعی و ناگهانی به جامعه انسانی تحمیل می شود ،مراحل مقابله با بحران، هر فردی در سازمان در حین بروز بحران صاحب نقش خاصی می شود"و...توسط رضا رامیانپور"مسوول بحران"شرح داده شد.به گفته وی ،انتشار به موقع و کامل اخبار جامع و انعکاس صحیح فعالیتهای مسوولان بر عهده روابط عمومی آن سازمان می باشد.و همچنین توضیحاتی در رابطه با وظایف مسئولین در چارت بحران توضیح داده شد.وی در رابطه با تخلیه اضطراری بیمارستان ،ارتقاء آگاهی کارکنان بیمارستان در ارتباط با مباحث مدیریت بحران، کاهش حوادث و جراحات بیماران و کارکنان در حین وپس از بروز بحران تاکید نمودند.در پایان این کارگاه آقای مرادی پور"سوپروایزر بالین"در رابطه با سامانه فرماندهی حادثه بیمارستان توضیحاتی ارائه دادند. خبر و عکس(فرزانه سیه پوش)

CAPTCHA

دفعات مشاهده: 86 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر