گزارش  تصویری
  • غربالگری ایرانیان بالای 30سال

افتتاحیه واحد توسعه تحقیقاتی بالینی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۱۸ |
به گزارش روابط عمومی مرکز: در مورخ 97/10/18 واحد توسعه تحقیقات بالینی مرکز آموزشی-درمانی فیروزآبادی با حضور دکتر کبیر "مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش " دکتر مظاهری نژاد "مدیر امور هیات علمی " دکتر خمسه "مدیر گروه داخلی"دکتر ناصربخت"مدیر هماهنگی مراکزتحقیقاتی و خانم شجاعی فر و باحضور مسئولین این مرکز افتتاح گردید.
قبل از مراسم افتتاحیه نشست صمیمی مسئولین محترم دانشگاه و مرکز دراتاق جلسات واحد توسعه تحقیقات بالینی برگزار گردید. دراین نشست بر توسعه ی پژوهش های کاربردی وگسترش مرزهای دانش وارتقاء آگاهی و دانش اعضاء هیات علمی تاکید شد.ازموارد دیگر مورد تاکید در این نشست ، انجام طرح های HSR وامکان استفاده از کار ونتایج طرح ها در محل ودر نهایت منتج شدن طرح های HSR به دستورالعمل ها و آئین نامه های اجرایی بود. انجام طرح تحقیقاتی به صورت همکاری بین رشته ای وطرح های پژوهشی در امر آموزش پزشکی نیز از مواردی بود که دراین نشست مورد توجه قرار گرفت . به امید آنکه درراستای هدف واحد توسعه تحقیقات بالینی مرکز که توانمند سازی اعضاء هیات علمی و ارتقاء کمی وکیفی مقالات پژوهشی است گام های موثری برداشته شود.

دفعات مشاهده: 93 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر