بازدید معاون محترم درمان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و هئیت همراه از مجتمع آموزشی و درمانی فیروزآبادی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۱۲ |
به گزارش روابط عمومی مرکز، جناب آقای دکتر جان بابایی معاون محترم درمان وزارت بهداشت با همراهی جناب آقای دکتر ناصری پور رئیس محترم دانشگاه، روز چهارشنبه 11 مهر ماه 1397 از مجتمع آموزشی و درمانی فیروزآبادی بازدید نمود. در این بازدید جناب آقای دکتر رضایی رئیس محترم اداره بودجه و اعتبارات معاونت درمان وزارت بهداشت، به همراه مسئولین مجتمع حضور داشتند.

درابتدا تیم بازدید کننده با حضور در اورژانس مرکز از نحوه ی ارائه خدمات به بیماران از نزدیک مطلع شده و ضمن ارائه دستورات و رهنمودهای ارشادی لازم با تنی چند از بیماران در خصوص رضایتمندی آنان همکلام شده و مسئولین بیمارستان نیز در خصوص موضوعات مطرح شده پاسخ های لازم را ارائه دادند.

در ادامه  این بازدید از پروژه بیمارستان 330 تختخوابی جایگزین مرکز بازدید به عمل آمد و جناب آقای دکتر رضائی در خصوص تامین بودجه مورد نیاز جهت راه اندازی و توسعه هر چه سریعتر این پروژه ها توضیحات لازم را ارائه نمودند. در خاتمه جناب آقای دکتر جان بابایی در خصوص تخصیص بودجه های مورد نیاز و دستور تسریع در انجام امور اجرایی قول مساعد دادند.

دفعات مشاهده: 91 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر