بازدید سرزده وزیر محترم بهداشت درمان و آموزش پزشکی بازدید سرزده وزیر محترم بهداشت درمان و آموزش پزشکی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۳/۷ |
به گزارش روابط عمومی مرکز، جناب آقای دکتر هاشمی، وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به اتفاق ریاست محترم دانشگاه، جناب آقای دکتر ناصری پور و هیات همراه در تاریخ 97/03/03 به صورت سرزده در ساعات پایانی شب از مرکز بازدید به عمل آوردند.

ایشان طی بازدید از واحد اور‍ژانس ضمن گفتگوی صمیمی با مراجعین، در جریان نحوه خدمت رسانی به بیماران قرار گرفته و ضمن تشکر از پرسنل، رهنمودهای لازم جهت ارتقای هرچه بیشتر سطح خدمت رسانی ارایه نمودند.

در ادامه ضمن بازدید از بخش های ویژه و بستری و نیز پروژه بیمارستان جایگزین، بر تسریع در روند امور تاکید فرمودند.

دفعات مشاهده: 202 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر