بازدید معاون درمان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و هئیت همراه از مرکز آموزشی و درمانی فیروزآبادی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۲/۷ |

جناب آقای دکتر جان بابایی معاون محترم درمان وزارت بهداشت همراه با جناب آقای دکتر ناصری پور رئیس محترم دانشگاه، روز شنبه 5 اسفند ماه 1396 از مرکز آموزشی و درمانی فیروزآبادی بازدید نمود.
به گزارش روابط عمومی بیمارستان فیروزآبادی، در این بازدید جناب آقای دکتر توکلی معاون محترم درمان دانشگاه، جناب آقای دکتر مبارکی معاون محترم توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، جناب آقای دکتر رضایی رئیس محترم اداره بودجه و اعتبارات معاونت درمان وزارت بهداشت حضور داشتند.
درابتدا تیم بازدید کننده با حضور در اورژانس مرکز از نحوه ی ارائه خدمات به بیماران از نزدیک مطلع شده و ضمن ارائه دستورات و رهنمودهای ارشادی لازم با تنی چند از بیماران در خصوص رضایتمندی آنان همکلام شده و مسئولین بیمارستان نیز در خصوص موضوعات مطرح شده پاسخ های لازم را ارائه دادند.
در ادامه  این بازدید از پروژه بیمارستان 320 تختخوابی جایگزین، توسعه کلینیک ویژه و توسعه اورژانس مرکز بازدید به عمل آمد و جناب آقای دکتر مبارکی در خصوص تامین بودجه مورد نیاز جهت راه اندازی و توسعه هر چه سریعتر این پروژه ها توضیحات لازم را ارائه نمود. در خاتمه جناب آقای دکتر جان بابایی در خصوص تخصیص بودجه های مورد نیاز و دستور تسریع در انجام امور اجرایی قول مساعد دادند.

دفعات مشاهده: 533 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر