افتتاح کلینیک ویژه مرکز آموزشی درمانی فیروزآبادی مقارن با دهه مبارک فجر

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۱/۱۶ |
به گزارش روابط عمومی مرکز همزمان با دهه مبارک فجر، کلینیک ویژه مرکز آموزشی درمانی فیروزآبادی با حضور  جناب آقای دکتر حریرچی قائم مقام محترم وزیر بهداشت، جناب آقای مهندس مقیمی استاندار محترم تهران، جناب آقای دکتر ناصری پور رییس محترم دانشگاه، جناب آقای دکتر جمالی پور معاون محترم استاندار و فرماندارویژه شهرستان ری، حضرت حجت الاسلام والمسلمین حاج آقای شاهچراغی امام جمعه محترم شهرستان ری، جناب آقای مهندس صفوی شهردار محترم شهرستان ری  و جمعی از مسئولین محلی صبح یکشنبه 15 بهمن ماه افتتاح گردید.
جناب آقای دکتر حریرچی قائم مقام محترم وزیر بهداشت اظهارداشت: یکی از بسته های طرح تحول سلامت ، توسعه طرح کلینیک های ویژه مطابق تعرفه دولتی شامل 250 کلینیک ویژه  و 6550 مطب در سراسر کشور می باشد.
سخنگوی وزارت بهداشت افزود: خوشبختانه 60 درصد از این پروژه ها به بهره برداری رسیده است.
دکتر حریرچی در مورد افتتاح کلینیک ویژه بیمارستان فیروزآبادی گفت: این پروژه با حضور متخصصین مجرب و تحت پوشش بیمه افتتاح گردیده است که امید است در ارتقاء سطح سلامت مردم این منطقه مفید باشد.
جناب آقای مهندس مقیمی استاندار محترم تهران نیز ضمن قدردانی از تمامی مسئولین دست اندرکار در این پروژه  اظهار داشت: کلینیک تخصصی و فوق تخصصی در 6 طبقه و با اعتباری حدود بیست میلیارد تومان از نظر تجهیزات و ساختمان کامل شده است. با یاری از خداوند متعال با افتتاح این کلینیک همه تخصصهای مورد نیاز بیماران مراجعه کننده به مطب در یک مرکز درمانی  تجمیع یافته و نیازی به مراجعه به مکانهای دیگر نمی باشد.
استاندار محترم تهران اظهار امیدواری نمودکه انشاءاله این مجموعه بتواند به سلامت مردم شهرستان ری کمک موثری بنماید  و با پشتیبانی های وزیر محترم بهداشت و تمامی مسئولین شهرستان ری، بیمارستان 320تختخوابی بر اساس برنامه زمان بندی تکمیل و آماده بهره برداری شود. در پایان ایشان ضمن آرزوی موفقیت برای دست اندر کاران حوزه سلامت در شهرستان ری خواهان خدمت رسانی بهتر به مردم غیور و متدین منطقه شد.
جناب آقای دکتر ناصری پور رئیس محترم دانشگاه عنوان کرد: کلینیک ویژه بیمارستان فیروز آبادی به عنوان یکی از بزرگترین پروژه های طرح تحول سلامت در مساحتی به ابعاد 4600 متر مربع و با اعتبار ساخت  و تجهیزات  20میلیارد تومان افتتاح شده است . رییس محترم دانشگاه علوم پزشکی ایران بیان کرد: کلینیک ویژه فیروزآبادی با حدود 48 کلینیک مختلف در تمامی زمینه های تخصصی، فوق تخصصی و امکانات تشخیصی درمانی ،  نیاز مردم منطقه بویژه مردم شریف شهرستان ری را به سایر مراکز درمانی رفع می نماید. وی ضمن تشکر از مسئولین محلی در ساخت این پروژه ، گفت: امیدوارم افتتاح این کلینیک بتواند گام موثری در راستای تامین و ارتقاء خدمات بهداشتی درمانی منطقه جنوب تهران باشد.
جناب آقای دکتر ناصری پور تصریح کرد: در نظر داریم انشا ا... سال آینده بیمارستان جدید 320 تخت خوابی فیروزآبادی در کنار بیمارستان قدیمی به بهره برداری برسانیم. همچنین در سال آتی کلنگ بیمارستان هفت تیر در شهرستان ری زده می شود که امیدواریم با افتتاح این پروژه ها شاهد ارتقا شاخص های بهداشتی درمانی در شهرستان ری باشیم. همچنین ایشان از تامین ده یونیت دندانپزشکی و تامین امکانات تصویر برداری برای این کلینیک خبر داد.

دفعات مشاهده: 457 بار   |   دفعات چاپ: 19 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر