بازدید کارشناسان معاونت درمان از مرکز آموزشی ودرمانی فیروزآبادی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۱/۱۴ |
به گزارش روابط عمومی مرکز در روز سه شنبه مورخ 11/11/96  بازدید جامع کارشناسان معاونت درمان با حضور معاون محترم درمان دانشگاه جناب آقای دکتر توکلی و مدیران این معاونت از مرکز آموزشی و درمانی فیروزآبادی انجام شد. در این بازدید که بیش از 4 ساعت به طول انجامید، کارشناسانی از معاونت های غذا و دارو و بهداشت نیز کارشناسان معاونت درمان را همراهی می نمودند.
پس از اتمام بازرسی های منطبق با سنجه های ارزیابی از سوی کارشناسان واحدهای مختلف،  نشستی در کتابخانه مرکز جهت استماع گزارش های تهیه شده برگزار شد.
در این نشست که با حضور و همراهی جناب آقای دکتر توکلی و مدیران و مسئولین بیمارستان فیروزابادی  برگزار شد، رئیس بیمارستان با تشکر و قدردانی از حضور کارشناسان ، سخنانی را در خصوص پیشینه این مرکز و اقدامات انجام شده و در حال انجام بیان نمودند.
معاون محترم درمان دانشگاه نیز با ذکر فلسفه ی وجودی این بازدید ها، از حضور کارشناسانی از معاونت های بهداشتی و غذا و دارو که سبب ایجاد تیم جامع بازرسی می شود استقبال نموده و چشم انداز محصول این بازدیدها را توسعه و اصلاح امور بیمارستان برشمرد. ایشان هدف اصلی از این بازدیدها  را آگاهی از تجارب موفق در مراکز و انتقال آن و همچنین ایجاد ارتباطی تنگاتنگ و رو در رو  و آگاهی از مصائب ومشکلات مراکز که در نهایت می تواند پیش درآمدی برای اعتباری بخشی بیمارستان ها باشد  ذکر نمودند.

دفعات مشاهده: 429 بار   |   دفعات چاپ: 21 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر