برگزاری مراسم بزرگداشت روز و مقام پرستار

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۱/۱۱ |
در مراسم بزرگداشت روز و مقام پرستار از برترین‌های پرستاری در مرکز فیروزآبادی تجلیل به عمل آمد. در این جلسه در خصوص حل مشکلات پرستاران و ارتقاء امور پرستاری بحث و تبادل نظر شد و در ادامه این مراسم دکتر رضایی رئیس مرکز ضمن ابراز خرسندی از عملکرد دلسوزانه و متعهدانه پرستاران در مرکز عنوان کرد: "کمبود نیروی انسانی همواره یکی از مهمترین چالش‌های بیمارستان‌ها در قسمت پرستاری است، اما در مرکز فیروزآبادی پرستاران توانسته‌اند با حداقل نیرو به استانداردهای قابل قبول پرستاری دست پیدا کنند."
وی افزود: "ما باید در دل نیروی انسانی خود نوعی تفکر دلبستگی ایجاد کنیم. باید با نیروی انسانی طوری رفتار کنیم که مرکز فیروزآبادی را از آن خود بدانند و برای هرچه بهتر شدن امورات مرکز تلاش کنند. هرچند این تفکر هم‌اکنون نیز تا حد زیادی در سیستم پرستاری بیمارستان فیروزآبادی وجود دارد، اما می‌توان با جلب رضایت پرستاران و دیگر کارکنان بیمارستان، امور پرستاری مرکز را به مراتب بالاتری ارتقاء داد." در پایان این مراسم از پرستاران برتر مرکز تجلیل و تقدیر به عمل آمد.

دفعات مشاهده: 345 بار   |   دفعات چاپ: 17 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر