پیام تبریک رئیس مرکز آموزشی درمانی فیروزآبادی به مناسبت روز پرستار

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۱/۱۱ |
به نقل از روابط عمومی مرکز فیروزآبادی: دکتر مجید رضایی طاویرانی رییس مرکز در پیامی روز پرستار را به تمامی تلاشگران این عرصه تبریک گفت. متن پیام به شرح زیر است:در سالروز ولادت با سعادت تجسم ایثار حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار ، تلاشگری و سخت کوشی تمام فعالان عرصه سلامت به ویژه پرستاران بزرگوار را گرامی می دارم .
روز پرستار روز جلوه فداکاری عزیزانی است، که زندگی و سرمایه عمرشان را به  کار می گیرند تا بتوانند سلامت را برای بیماران و جامعه به ارمغان آورند. بزرگوارانی که زینب گونه آسایش را از کف می نهند تا آرامش ببخشند و تمام هستی خود را برای آرامش و آسایش دردمندان نثار می‌کنند. با تبریک این روز عزیز به همکاران سختکوش پرستار، صمیمانه از تلاشهای مستمر این عزیزان در راستای رفع درد و رنج بیماران  و مددجویان تشکر و سپاسگزاری ابراز می گردد. ضمن آرزوی توفیق روزافزون برای این عزیزان، امیدوارم قدر شناس این همت و تلاش و زحمات شبانه روزی آنها باشیم.

دفعات مشاهده: 160 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر