برگزاری اولین مجمع عمومی موسسین موسسه خیریه مرکزآموزشی درمانی فیروزآبادی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۶ |
به گزارش روابط عمومی مرکز روز دوشنبه چهارم دی‌ماه 13۹۶ اولین مجمع عمومی موسسین موسسه خیریه مرکزآموزشی درمانی فیروزآبادی با حضور جناب آقای دکتر ناصری پور رییس محترم دانشگاه، جناب آقای دکتر شهریاری دبیر کل محترم مجمع خیرین سلامت ، جناب آقای دکتر جمالی پور معاون محترم استاندار تهران و فرماندار ویژه شهرستان ری، جناب آقای دکتر موسوی معاون محترم اجتماعی دانشگاه، متولی محترم مرکز جناب حاج آقای فیروزآبادی تنها فرزند مرحوم آیت‌الله فیروزآبادی، جمعی از مسئولین دانشگاه و مسئولین ادارات شهرستان ری و خیرین این شهرستان و مهمان هایی از وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در محل مقبره خانوادگی مرحوم آیت الله فیروزآبادی برگزار گردید.
در ابتدا جلسه پس از تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران، جناب آقای دکتر رضایی طاویرانی رئیس محترم مرکز ضمن خیر مقدم و خوش آمدگویی به حاضران، اعلام نمود که افتخار مرکز ارائه خدمت توام با عزت به مراجعه کنندگان است تا از دغدغه های بیماران کاسته شود. وی اظهار داشت که در سال گذشته بیش از نیم میلیارد تومان در راستای تکریم بیماران بی بضاعت هزینه شده است و تلاش بر این است که با مشارکت خیرین این خدمت رسانی به بیماران بی بضاعت افزایش یابد. وی تشکیل این مجمع را سرآغاز خیر و برکت و منشا خدمات بیشتر به مردم خطه شهید پرور شهرستان ری دانست.
در ادامه جناب آقای دکتر شهریاری بیانات مبسوطی در خصوص خیریه و نقش خیرین در ارتقاء سلامت ارائه داشتند. وی حوزه سلامت را از مهمترین جایگاههای ارائه خدمات خیرانه اعلام نمود. همچنین اظهار داشتند که این فرهنگ سازی باید نهادینه شود تا مردم از شهر ها و روستاها جهت درمان بیماری مجبور به عزیمت به مراکز دیگر نشوند. ایشان ساختن و تجهیز بیمارستان ها توسط خیرین را باقی الصالحات دانست که ذخیره ای برای آخرت می باشد و نمونه آن را همین مرکز فیروزآبادی اعلام نمود که بیماران همیشه دعا گوی بانی فقید آن مرحوم آیت الله فیروز آبادی می باشند. وی جلب مشارکت خیرین در جهت تجهیز و ارتقاء امور مرکز فیروزآبادی را منشا خیر و برکت در منطقه اعلام نمود.
در ادامه جلسه جناب آقای دکتر ناصری‌پور رییس محترم دانشگاه اظهارات مبسوط و دقیقی در خصوص خیریه و سلامت اظهار داشتند. ایشان بر تبدیل سلامت به مقوله‌ای اجتماعی تاکید نمودند و بیان داشتند که در کنار ساخت بیمارستان، ترویج نگاه سلامت محور، پیشگیری از ایجاد بیماری از اهداف مهم حوزه سلامت و دانشگاه محسوب می شوند. تلاش ما این است که با ارتقای خدمات در شهرستان ری، امکانی فراهم آید که حتی مجبور به اعزام یک نفر بیمار از این منطقه به دیگر نواحی نشویم. وی با بیان این مطلب که باید از ظرفیت خیرین، علاوه بر ساخت مراکز درمانی، در پژوهش کیفی در حوزه سلامت نیز استفاده شود، اساس ترویج نگاه سلامت محور در میان همگان را مشروط به وجود اطلاعات کافی دانست که خود مستلزم اجرای پژوهش های کاربردی و کیفی در حوزه سلامت است. این یک رویه شناخته شده بین المللی است که کرسی‌ها و گرنت‌های پژوهشی به شکل بهره‌گیری از کمک‌های مردمی شکل گیرند. رییس دانشگاه افزود: تاسیس صندوق‌های خاص جهت پشتیبانی از بیماران کم بضاعت به عنوان حامی خدمات مددکاری می‌تواند یکی از دستورات کاری خیریه‌های بیمارستانی باشد.
جناب آقای دکتر ناصری پور عنوان کرد: اکثر بیمارستان‌های ما بالای ۴۰ سال عمر دارند، وی بر این نکته که بازسازی بیمارستان‌ها  علاوه بر عزم راسخ دولت نیازمند حمایت بخش خصوصی می باشد تاکید نمود.
در ادامه جلسه جناب آقای دکتر جمالی پور معاون محترم استاندار تهران و فرماندار ویژه شهرستان ری نیز از همت راسخ مسئولین برای به‌روز کردن و ارتقای خدمات و تجهیزات بیمارستانی مرکزخبر دادند. ایشان گزارشی از تغییراتی که در چند سال گذشته در امکانات مرکز رخ داده ارائه نمود و ابراز امیدواری نمودندکه با افتتاح بیمارستان 320 تختخوابی شاهد توسعه مرکز باشیم.
در ادامه جناب آقای دکتر دلشاد مشاور محترم رییس دانشگاه در زمینه‌ی خیریه‌های سلامت و سازمان‌های مردم نهاد رهنمودهای ارزنده ای را ارائه نمود.
در پایان جلسه پس از معرفی نامزدها، انتخابات برای تعیین اعضای هیات مدیره و بازرس موسسه خیریه‌ی مرکز برگزار گردید

دفعات مشاهده: 486 بار   |   دفعات چاپ: 44 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر