جلسه هیات موسس خیریه مرکز

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۷/۳۰ |
به گزارش روابط عمومی، به منظور تشکیل موسسه خیریه بیمارستانی، روز دوشنبه مورخ 1396/07/24 جلسه هیات موسس خیریه مرکز در محل دفتر مشارکت اجتماعی دانشگاه با حضور جناب آقای دکتر دلشاد مشاور محترم رئیس دانشگاه در امور مشارکت های اجتماعی و جناب آقای دکتر موسوی معاون محترم اجتماعی دانشگاه برگزار گردید.  در این جلسه دکتر دلشاد ضمن بیان تاریخچه ای از تاسیس مرکز فیروزآبادی و برگزاری مراسم یادبود آیت الله فیروزآبادی، بر تشکیل  موسسه خیریه در مرکز تاکید کردند. ایشان بر اساس وضعیت مرکز حمایت از جلب فعالیت های خیرانه را خواستار شد. در ادامه جلسه جناب آقای دکتر بیاضیان گزارشی از روند تشکیل هیات موسس و اقدامات صورت گرفته را ارائه دادند. در نهایت مقرر شد که جلسه مجمع عمومی موسسین در اسرع وقت تشگیل گردد.

دفعات مشاهده: 220 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر