بازدید وزیر بهداشت از بیمارستان فیروزآبادی شهرری

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۳/۱۹ |

وزیر بهداشت در ادامه بازدیدهای رمضانی و شبانه خود از بیمارستانهای پایتخت، از مرکز آموزشی درمانی فیروزآبادی شهرری بازدید کرد.
دکتر سید حسن هاشمی شب گذشته، از بخش های مختلف بیمارستان فیروزآبادی شهرری شامل اورژانس، آی سی یو2، مراقبت های ویژه، داخلی و پروژه های در حال ساخت کلینیک ویژه تخصصی و فوق تخصصی و نیز بیمارستان در حال ساخت 320 تختخوابی این مرکز درمانی بازدید کرد.
کلینیک ویژه تخصصی و فوق تخصصی بیمارستان فیروزآبادی حدود 94 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و در 5 طبقه و با 70 مطب پزشکی در حال ساخت است و شامل بخش های مختلفی از جمله کلینیک های قلب، اطفال، زنان، ارتوپدی، داخلی، دندانپزشکی و ... است.
همچنین بیمارستان 320 تختخوابی این مرکز آموزشی درمانی با 47 درصد پیشرفت فیزیکی در زمینی به مساحت 33 هزار متر مربع در حال ساخت است.
وزیر بهداشت همچنین علاوه بر گفتگو با پرسنل درمانی این بیمارستان، از بیماران آن نیز عیادت کرد. یکی از زنان بستری در بخش آی سی یو 2 این بیمارستان خطاب به وزیر بهداشت گفت: من و همسرم چندسالی است که در این بخش به طور مرتب بستری می شویم اما در دو سال اخیر، از نظر امکانات و برخورد پرسنل، وضعیت قابل مقایسه با گذشته نیست و همیشه برای شما دعا می کنیم و طلب عاقبت بخیری داریم.
همچنین در جلسه ای با حضور رییس و مسئولان دانشگاه علوم پزشکی ایران و بیمارستان فیروزآبادی، مهمترین مشکلات این مرکز آموزشی درمانی بررسی و دستورات لازم توسط وزیر بهداشت برای رفع کمبودها و نیازهای آن صادر شد.
شایان ذگر است، با دستور وزیر بهداشت این بیمارستان به زودی مجهز به دستگاه MRI و آنژیوگرافی خواهد شد.

فیلم گفتگوی وزیر بهداشت با بیماران بستری در بیمارستان فیروزآبادی

AWT IMAGEAWT IMAGE  AWT IMAGE  AWT IMAGE

دفعات مشاهده: 72 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر