نوبت دهی اینترنتی درمانگاه
  • 1404/05/16 - 23:55
  • - تعداد بازدید: 179
  • - تعداد بازدید کنندگان: 147
  • زمان مطالعه: 5 دقیقه

تحول در بیمارستان فیروزآبادی ، از افول تا احیا با مدیریت جهادی

354209.mp3 تحول در بیمارستان فیروزآبادی ، از افول تا احیا با مدیریت جهادی
به گزارش روابط عمومی بیمارستان فیروزآبادی ،در مراسمی که با حضور جمعی از مسئولین دانشگاه علوم پزشکی ایران، نمایندگان مجلس و پیشکسوتان حوزه سلامت برگزار شد، جزئیات اقدامات صورت گرفته برای احیای بیمارستان فیروزآبادی شهرری تشریح گردید. این بیمارستان که سابقه‌ای نزدیک به یک قرن دارد و روزگاری یکی از مراکز درمانی شاخص کشور محسوب می‌شد، پس از دوره‌ای از افول، اکنون شاهد تحولات چشمگیر تحت مدیریت جدید است.
دکتر علی طیبی، ریاست بیمارستان فیروزآبادی، ضمن خوشامدگویی به حضار، به قدمت و جایگاه تاریخی این مرکز درمانی اشاره کرد و گفت: "بیمارستان فیروزآبادی حدود ۱۰۰ سال قدمت دارد و در گذشته یکی از بزرگترین بیمارستان‌های کشور بوده است. بسیاری از اساتید برجسته کشور، دوران علمی خود را در همین بیمارستان سپری کرده و تدریس نموده‌اند."دکتر طیبی با بیان اینکه خود از سال ۱۳۹۷ هیئت علمی این بیمارستان بوده، شرح داد: "در سال ۱۴۰۱، من و مهندس عرب مسئولیت را پذیرفتیم. در آن زمان، بیمارستان نیاز به انتقال به ساختمان جدید داشت، اما فاقد بخش‌های اداری حیاتی مانند مالی و مدارک پزشکی و ...بود. ما عملاً این فضاها را ایجاد کردیم." وی از حمایت‌های دانشگاه علوم پزشکی ایران و شخص آقای دکتر یزدی‌خواه در این مسیر قدردانی کرد و افزود: "دانشگاه علوم پزشکی ایران بسیار تسهیل‌گر بود و ما را حمایت کرد تا بتوانیم گام‌های بزرگی برداریم. همچنین، حمایتهای آقای دکتر یزدی‌خواه در تهیه برخی دستگاه‌های پزشکی  بسیار مؤثر بود." او همچنین بر نقش آموزشی بیمارستان و حضور دستیاران، کارورزان و کارآموزان در زنده نگه داشتن بیمارستان تاکید کرد. "وی افزود ما در دو ماه آینده یکی از بزرگترین مجتمع‌های رفاهی و اقامتی پرستاری را افتتاح خواهیم کرد .
 
 
مهندس مهدی عرب، مدیر بیمارستان، نیز با خوشامدگویی، به تلاش‌های شبانه‌روزی تیم مدیریتی از ابتدای فروردین ۱۴۰۱ برای ارتقای بیمارستان اشاره کرد و گفت: "ما از 1401/03/01که مسئولیت را پذیرفتیم، شبانه‌روزی به فکر ارتقای این بیمارستان بودیم .کارهایی که در این سال ها انجام داده‌ایم باعث رضایت مردم شده است. با وجود کمبود شدید نیروی پرستاری در بیمارستان، ما سعی کرده‌ایم دیدگاه مردم شهرری را نسبت به بیمارستان تغییر دهیم و جنبه‌های مثبت را برجسته کنیم."مهندس عرب هدف‌گذاری جدید را چنین تشریح کرد: "دیدگاه ما این بوده که بیمارستان فیروزآبادی، با وجود قرار گرفتن در جنوب تهران، باید در حد بیمارستان خصوصی باشد تا مردم جنوب تهران نیازی به مراجعه به شمال تهران نداشته باشند. ما می‌خواهیم همه چیز با بهترین کیفیت و بهترین مراقبت پرستاری در جنوب تهران ارائه شود. وی افزود تمام پروژه‌های ما با کمک خیرین و درآمدهای اندک بیمارستان پیش رفته است. با وجود تمام کارها و ساخت‌وسازها، درآمد ما در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ بهبود یافته است." وی تاکید کرد: "بیمارستان دولتی ما به سودآوری رسیده و تمام تلاش این بود که بیمارستان ارتقا پیدا کند، زیرا پتانسیل و ظرفیت آن وجود دارد. و در پایان سخن خود افزود حضور شما نمایندگان باعث دلگرمی ماست."
 
دکتر وحید فیروزآبادی، از نوادگان بزرگ واقفین بیمارستان، ضمن تقدیر از کارهای دکتر طیبی و مهندس عرب، این دوران را "بهترین و طلایی‌ترین دوران" بیمارستان نامید و گفت: "وقتی آدم به این بیمارستان می‌آید، لذت می‌برد. نیت واقف خیر بوده و به همین دلیل بیمارستان موفق شده است."
 
آقای داودی، یکی از پیشکسوتان، نیز از دکتر طیبی و مهندس عرب تشکر کرد و گفت: "باورمان نمی‌شود این حجم از تغییر و تحولات مثبت . وی در ادامه افزود ما حاضریم جمع شویم و حمایت کامل خود را اعلام کنیم. مردم ری باید بدانند که فیروزآبادی دیگر بیمارستان فیروزآبادی آبادی قدیم نیست."
 
 
دکتر پیمان نامداری معاون توسعه دانشگاه علوم‌پزشکی ایران نیز با اشاره به حضور نمایندگان به عنوان عامل افزایش انگیزه، از حدود ۱۰۰۰ تخت بیمارستان خیرساز در دانشگاه علوم پزشکی ایران به عنوان امری بی‌نظیر در کشور یاد کرد. وی به اتفاق مهم پیش رو اشاره کرد: " راه‌اندازی یک دستگاه پت اسکن در یکی از مراکز جنوب تهران." 
دکتر نامدار همچنین از پاسخگویی فوری تیم مدیریتی و رعایت مقررات مالی و نظارتی در بیمارستان خبر داد.وی در ادامه به نقش بیمارستان در دوران جنگ تحمیلی در درمان مجروحین اشاره کرد. "علی‌رغم اینکه بیمارستان ترومایی نبود، توانست مجروحین را به سرعت مدیریت و درمان کند."دکتر یاسر فروغی سرپرست معاونت درمان * ضمن تشکر از حضور نمایندگان و ابراز قوت قلب گرفتن از آنان، کار تیم مدیریتی را "جهادی" توصیف کرد و گفت: "دانشگاه حمایت کامل از مدیرانی دارد که شرایط نامساعد بیمارستان را بهبود بخشیده‌اند." وی به ارتقای سطح کیفی بیمارستان  از طریق حضور ۲۴ ساعته طب اورژانس و خدمات ویژه اشاره کرد و گفت: "با وجود کمبود نیروی انسانی، ما خدمات را با بالاترین سطح در رشته‌های تخصصی ارائه کرده‌ایم." او همچنین به فعال بودن بخش آنژیوگرافی اشاره کرد و افزود: "بیمارستان در حد کیفی، یکی از بهترین بیمارستان‌ها در سطح کشور است و این مرهون تلاش بی‌وقفه مدیریت بیمارستان است"
 
 
*دکتر عبادی‌آذر سرپرست معاونت بهداشت بر جنبه‌های آموزشی و درمانی بیمارستان تاکید کرد و گفت: "دانشجویان نخبه، بیمارستان فیروزآبادی را در اولویت خود قرار می‌دهند، در حالی که در گذشته کسی تمایلی به آمدن به اینجا نداشت." او تاکید کرد: "دانشگاه علوم پزشکی ایران حتماً خدمات خود را به مردم این منطقه ارائه خواهد داد."آقای  علیرضا مزدکی مدیر امور مالی دانشگاه علوم پزشکی ایران * نیز با اشاره به ساخت ۶۰ درصدی بیمارستان تا سال ۱۴۰۱، تلاش‌های تیم فعلی را ستود و بر شفافیت مالی و نظارتی تاکید کرد. وی با بیان اینکه صحبت‌های مطرح شده گاهی با هدف دیگری بیان می‌شود، افزود: "این مسائل معمولاً باعث دلسردی می‌شود، اما در اینجا برعکس، باعث تلاش بیشتر می‌شود." او کمبود نیروی پرستاری را چالش اصلی دانست و گفت: "این حجم خدمت با این حجم کمبود نیرو، نشان‌دهنده فداکاری همه است." وی از دکتر یزدی‌خواه به دلیل حمایت همیشگی تشکر کرد و از همه، به خصوص دکتر طیبی و مهندس عرب قدردانی نمود.

 

  • گروه اخبار : گروه های محتوا,[اخبار پایگاه]
  • کد خبر : 354209
:
کلیدواژه ها
مهرنوش  طهرانی
خبرنگار

مهرنوش طهرانی

تصاویر

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings